This is a free Purot.net wiki
  • View:

Pinjan uutinen

1.

                      http://www.hs.fi/kotimaa/Poikkeukselliseen+aikaan+iskenyt+vatsatautiepidemia+levi%C3%A4%C3%A4+kouluissa+ja+ty%C3%B6paikoilla+/a1409627757039

- USA:n presidentti Barack Obama laskeutui Viroon puoli seitsämän aikaan keskiviikko aamuna.

- Syy Obaman vierailuun on ilmeinen: hän tahtoo vakuuttaa sotilasliitto Natoon kuuluville Baltian maille, että Nato ja Yhdysvallat seisovat niiden tukena kaikissa tilanteissa – silloinkin, jos niitä uhkaisi Ukrainan kohtalo.

 

2.

Turkissa oli viime yönä kidnapattu matkustaja kone joka oli matkalla Turkista Suomeen. Matkustaja alus oli täynnä turisteja ja äskeisen tiedon mukaan suomalainen hitti poppari Isac Elliot oli ollut perheensä kanssa samaisessa koneessa. Muita tietoja ei ole vielä saatu.

 

3. Jatkan Alffi sauruksen tarinaa..

Olin itse ilta kävelyllä vaimoni kanssa kunnes kuulimme kamalaa karjuntaa rantakallion takaa. Kiiruhdimme katsomaan mitä oli tapahtumassa. Kun pääsimme paikalle, jäimme kallion nurkalle piiloon. Sanoin vaimolleni että nyt on aika, silloin aloimme vapista ja tunsimme kuinka luumme rikkoutuivat kehoissamme, muutuimme ihmissusiksi. Hyökkäsimme ryöstäjien kimppuun karjuen ja raatelimme heidät palasiksi. Otimme 3 suomalaista nuorta mukaamme ja veimme heidät selässämme hotellille. Jatkoimme siitä itse ilta kävelyämme kohti yön valoa. Kukaan ei tänä päivänäkään tiedä mitä tapahtui.

Jatkan Janin tarinnoo...

Olin leppoisasti illalla etsimässä ruokaa perheelleni. Olin ylittämässä juuri suurta tietä. Suuria kova äänisi olentoja kurvasi kaistejen molemmin puolin. Heteken odoteltuani tie hiljeni ja päätin mennä yli. Tien keski vaiheessa aloin kuulla kamalaa renkaiden vinkunaa, jolloin näin kaksi valoa tulevan suoraan minua kohti. Olin juuri kaasuttamassa jaloillani pois tieltä, mutten ehtinyt. Tunsin kuinka jokainen luuni murtui ja silmäni pullistuivat päästä. Tunsin kuinka sieluni nousi taivaaseen........

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.