This is a free Purot.net wiki
  • View:

Sallan kuva

JUSTIN BIEBER

justin-bieber-2013-background-hd-11.jpg

 

Valitsin tämän kuvan koska Justin Bieber on mun unelma mies ollut jo monen monta vuotta.

Nään tässä kuvassa täydellisen nuoren miehen jolla on ihanat ruskeat silmät ja hiuikset ja kainalokarvat. Justinilla on valkoinen paita ja kultaisia koruja ja hän makaa jossain, ehkä sohvalla ? Hän katsoo hänen ihanilla silmillään juuri minua koska olen hänen naikkonen.

Kuva on rajattu sillä lailla että hänellä näkyy vain vartalon yläosa ja se on otettu ylhäältä ja melko läheltäkin.

Tunnelma on hyvin seksikäs ja vangitseva.

Kuva on suunnattu kaikille hänen faneilleen mutta erityisesti minulle.

Kuva viestii hänen rakkauttaan minua kohtaan.

Kun katson tätä kuvaa minun tekisi mieli vain itkeä koska Justin on niiin ihana ja täydellinen ja super hyvä laulaja ja hän on tässä kuvassa tosi seksikäs.

Olipa kerran prinsessa Salla ja julkkis Justin Bieber. Justin oli kuvauksissa jotka meni prinsessa Sallan lehteen. Kun Salla näki nämä kuvat hän rakastui ensisilmäyksellä ja otti yhteyttä Justin Bieberiin ja Justin oli hyvin innoissaan siitä että Salla otti yhteyttä. Joten he sopivat treffit tiistaiksi. Oli kesäinen tiistai aamu ja kummatkin valmistuivat treffejä varten. Sitten ne jo koittivatkin ja kaikki meni tosi hyvin. Kummatkin oli ihan rakastuneita toisiinsa. Sitten loppujen lopuksi he menivät naimisiin.

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hauska teksti, Salla!
mervikuismanen   (24.09.2014 15:59)