This is a free Purot.net wiki
  • View:

Elisan uutinen

Uutinen

http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288731488401.html?pos=ksk-trm-matk-ostu

-Suomeen tulee viisi uutta rautatieasemaa,

-Asemien nimet on: Vehkala, Kivistö, Aviapolis, Lentoasema ja Leinelä.

-Liikennöinti alkaa seuraavana kesänä

-Kun rata valmistuu, lentokentälle pääsee Helsingin keskustasta puolessa tunnissa.

-Kolme rautatieasemaa on jo valmiina ja nyt rakennustyöt ovat käynnissä lentokentällä.
 

Uutinen 2

Sunnuntai iltana Ibizan aurinkorannoilla suosittu Hollywood-näyttelijä tanssi riemukaasti, koska hän oli juuri kosinnut kaunista malli tyttöystäväänsä. Mies oli viennyt tyttöystävänsä hienoon ravintolaan syömään ja illan päätteeksi hän oli esittänyt kysymyksen. Mies oli hyvin iloinen, koska hän suostui hänen vaimokseen. Mies jatkoi tanssimista, koska oli niin onnellinen. Yhtäkkiä miestä alkoi ottaa rinnasta ja tunti pistävää kipua. Mies kaatui maahan ja hän menetti tajuntansa. Hänet vietiin sairaalaan, mutta oli jo liian myöhäistä. Mies kuoli tanssien hymy naamalla.

Uutinen 3

Berdan uutisesta tehty:

Heräsin aamulla iloisena, koska tiesin, että tästä tulee hauska päivä. Olimme mieheni kanssa menossa tapaamaan meidän nuoruudenkavereita, joita emme olleet nähneet 10 vuoteen. Kävellessämme Vaasan asemakadulla, yhtäkkiä ampiainen alkoi pörrätä ympärilläni tai luulin, että se on ampiainen... Yhtäkkiä se pisti minua ja minulle tuli outo olo. Minua ahdisti ja kuumotti. Yhtäkkiä mieheni kaatui maahan ja minä näin jotain suurta ja pelottavaa. Se on viimeinen asia, jonka muistan.

Berdan tarina

En kestä sitä että mieheni on kuuluisampi kuin minä, mutta saisin kyllä paljon rahaa jos vastaisin kyllä hmm... Minä olen parempi kuin mieheni. Vastaan kyllä  että tulen vaimoksesi.Olen niin onnellinen että saan tappaa sinut syötän sinulle lääkkeitä ja esität että saat sydänkohtauksen muuten kerron kaikille olet oikeasti nainen.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.