This is a free Purot.net wiki
  • View:

Janin uutiset.......

1.

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014090218624911_uk.shtml

-Ukrainanpuolustuministeri Valeriy Geletein on facebook sivuillaan kertonut Venäjän uhkaavan ydinaseella sen jälkeen, kun Venäjän joukkojen kerrottiin useiden lähteiden mukaan toimivan separitistien vallanneilla alueilla.

-Ministerin mukaan vastarinnan jatkuessa venäjä on valmis käyttämään ydinasetta Ukrainaa vastaan.

-Kyseessä on todennäköisesti Venäjän yritys vaikuttaa Ukrainan johtoon tai Ukrainan propagandaa jolla saada lännen tukea.

Ukrainan-kriisin uutisista on todella vaikeaa tietää mikä on totta juuri molemminpuoleisen propagandan takia. Se on tosin asia, joka kertoo sodan olevan totta.

 

2.

Auto suistui jokeen sillalta Porvoossa

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello yhden aikaan auto suistui Aleksanterinkadun sillan kaiteen läpi jokeen. Ajoneuvossa olleista neljästä ihmisestä kaikki selvisivät ruhjeilla tapahtumasta, kuin ihmeen kaupalla.

Poliisin mukaan kuljettajalla oli ollut suuri ylinopeus tilanteen sattuessa. Alustavissa kuulusteluissa kuljettaja oli sanonut väistäneensä jättimäistä jänistä ajokaistallaan. Kuljettajaa epäillään huumausaineenkäyttörikoksesta ja törkeästä rattijuopumisesta.

 

3. Tarina Pinjan uutisesta

Pinjan uutinen koneessa olleen suomalaisen nuoren perspektiivistä.

Viikko sitten tullessani Turkista tapahtui jotain, jota en olisi uskonut. Olin ollut kaksi viikkoa lomailemassa suomalaisittain eli pääni oli todella kipeä. Astuessani lentokoneeseen. Siirryin istumaan ikkunapaikalle ja hetken päästä huomasin: Se vit*n suomen Justin Bieber eli Isac Elliot istui viereeni. Tiesin matkastani tulisi kauhea.

Tunnin kuunneltuani teinien kirkumista ja popparin leijumista yhtäkkiä neljä kommandopipoihin sonnustautunutta miestä huusivat: "Kaappaamme tämän koneen! vaadimme kolmea miljoona euroa tai ohjaamme koneen vuorta päin!"  Yhtäkkiä kaikki hiljenivät. Kaappaajat alkoivat kierrellä matkustajia huomasin heidän kiinnittävän huomion vieressäni istuvaan poppariin. He nappasivat häntä kädestä ja huusivat: "Laskeudumme seuraavalle kentälle ja päästämme teidät vapaaksi! Otamme tämän henkilön panttivangiksi." Tunsin helpotuksen matkustajien keskuudessa. Ajattelin: Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Vielä tänäkään päivänä kukaan ei ole maksanut 3 miljoonan lunnaita Isac Elliotista. Suomen kansalle tehdyssä mielipidemittauksessa on huomattu suomalaisen musiikin laadun elävän uutta nousukautta.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.