This is a free Purot.net wiki
  • View:

Elisan mielipide

Työssäoppimisen määrää pitäisi pidentää!

Mielestäni työssäoppimisen määrää pitäisi pidentää. Mitä pidempään olet samassa paikassa töissä sitä paremmin tutustut työympäristöön ja sitä kautta sinulla kasvaa mahdollisuudet, että sinulle tarjotaan töitä.

Oman kokemukseni perusteella olen huomannut, että asia on näin, sillä ensinmäisenä vuonna olin koko kevään työssäoppimassa ja lähdetyäni pois ei mennyt viikkoakaan, kun minulle soitetiin ja minua pyydettiin töihin. Minusta tuntuu, että jos olisin ollut vähemmän aikaa työssäoppimassa minulle ei olisi tarjottu töitä.

Työssäoppimisen määrää ei välttämättä tarvitse lisätä, mutta ensinmäisenä ja toisena vuonna voisi olla pitkä työharjottelu ja viimeisenä vuonna ei olisi ollenkaan. Näin mielestäni opiskelijoilla kasvaisi mahdollisuudet saada töitä. Pääkaupunki seudulla on kouluja, jotka toimivat näin ja mielestäni se on viisasta.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyvän aiheen valitsit ja hienosti esität oman kantasi. Totta joka sana!
rinapenttila   (10.09.2014 09:34)
 

Olen samaa mieltä. Kouluissa harvoin oppii oikeasti asioita joita tarvitaan työpaikalla. Työnantajat harvoin arvostavat koulun päättötodistusta, koska se kertoo melko vähän kuinka hyvin osaat työsi. Työkokemuksella ja töissä näytetyillä taidoilla saadaan työpaikat.
jani-93--   (10.09.2014 09:26)
 

Olet hyvin perustellut mielipiteesi.Olen samaa mieltä kanssasi että on paremmat töihin pääsy mahdollisuudet mitä kauvemmin on.
jessesandstrom   (10.09.2014 09:22)
 

hyvin kirjoitettu. Olen samaa mieltä että yhdessä paikassa kun on kauan työssäoppimassa siitä on hyötyä.
berdakoskinen   (10.09.2014 09:21)